top of page
bodhisattva

Trainingen

 

'Magie van seksualiteit' gemengd training 2022/2023  

 

"Hoe vrij zul je jezelf gaan ervaren als alles wat jou overkomt er volledig mag zijn? Pijn, angst, verdriet, woede, schaamte, ongemak maar ook geluk, humor, seks en liefde.

Het is een kunst om gevoelens die bij je opkomen, of ze nou wel of niet prettig zijn, volledig te voelen, ze niet weg te duwen, er niet overheen te lopen, je niet te verzetten maar in het gevoel, in het moment te blijven en alles volledig te verwelkomen.

 

Dingen die je overkomen en die je niet wilt of kunt verwelkomen, die je probeert tegen te houden, worden opgeslagen in je lichaam. Ze vormen blokkades die de levensenergie, de seksuele energie of kundalini belemmeren om vrij te stromen.
De magie van seksualiteit biedt vele methodes om die blokkades in je lichaam los te laten zodat je steeds meer in waarachtigheid kunt leven."

 

Gemengde trainingen geef ik samen met Sifra Nooter. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een 2 jarige training voor tantra. Onze visie op tantra, seksualiteit en spiritualiteit, blijkt naadloos op elkaar aan te sluiten. Al onze trainingen worden ondersteund door vaste assistenten. 

                       

We werken met technieken uit de tantra en het sjamanisme.

We doen rituelen en deelrondes, werken met de ziel, het ego, het fysiek, energetisch en astraal lichaam, de stem, de adem, de elementen, voorouders en spirithelpers.

We gaan ademen, dansen, zingen, trancereizen, mediteren en masseren.

Voor meer info over deze onze trainingen zie www.magievanseksualiteit.nl

Magie van seksualiteit Gemengd 2022/2023

Data: 5 bijeenkomsten dag 1 begint om 11.00 uur t/m dag 3, deze eindigt om 16.30 uur

  • Di 25 okt t/m do 27 okt 2022 De grond van aanwezigheid Kundalini

  • Wo 7 dec t/m vr 9 dec 2022 Yin-Jang, de kracht van verlangen, Kashmirische massage

  • Vr 20 jan t/m zo 22 jan 2023 Seksuele fantasieën van schaamte naar openheid

  • Vr 24 feb t/m zo 26 feb 2023 Pelcvic Release de-armouring

  • Vr 21 april t/m zo 23 april 2023 Overgave en Controle en integratie

Lokatie: Centrum voor Zingeving in Luttelgeest

Kosten: €2600 pp. Incl. btw maaltijden en overnachtingen op 2 persoons kamers

Locatie: Centrum voor Zingeving

Beoefening

Hoe geef ik expressie aan mijn leven zodanig dat ik de volheid ervan nog meer zal gaan zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Doordat we ons veel gaan bezig houden met de hoe vraag zullen we in beweging komen waardoor emotie direct voelbaar wordt. Door jezelf de vraag te stellen: “Hoe doe ik datgene wat ik doe?”, worden onbewuste processen bewust gemaakt. Door beoefening zal contact met aanwezigheid en bewustzijn zich gaan verdiepen. Het vraagt een grote bereidheid naar jezelf te kijken en je ervaring te doorvoelen of die nu aangenaam is of niet, waardoor er uiteindelijk ruimte ontstaat voor groei en transformatie.

 

Het Ego

Je zal kennis gaan maken met jou krampachtige persoonlijkheid: het Ego. Het ego heeft zich gevormd door ervaringen en beslissingen vanuit je verleden. Dit ego vormt een pantser dat je probeert te beschermen tegen pijn. De tragiek is dat het je ook afsnijdt van werkelijk contact met jezelf en je omgeving. Je kunt het ego zien als bron van onze diepste pijn en eenzaamheid. De inzet van onze training is dit pantser te laten smelten.  

 

Seksualiteit

We werken met onderwerpen die dicht bij je liggen en waar je van nature belangstelling voor hebt. Seksualiteit is een uitdrukking van de natuurlijke levensenergie. Overgave aan deze levensenergie is een ingang tot jou pure zelf mits het gebeurt in contact met bewustzijn, aanwezigheid en in verbinding met ons hart. Als seksuele energie ofwel sprankelende vitale levensenergie puur en vrij mogen stromen kun je dit in alles gaan herkennen en brengt alles in beweging. Deze vitale vrije seksuele energie botst onvermijdelijk met de krampachtige ego structuur. Hierdoor komt de ego structuur aan de oppervlakte en wordt beter zichtbaar.

 

De ander

We willen benadrukken dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. Dit bevrijdt je van de misvatting dat de sleutel tot vervulling bij anderen zou liggen. We besteden veel aandacht aan ons contact met anderen mensen om te leren zien wanneer ons ego in oordelen, angsten en verlangens verstrikt raakt.   

 

bottom of page